Mazıdağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mazıdağı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi olarak, sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunarak, ülkemiz insanının refah düzeyini artırmak amaçlı projeler geliştirip, öğrencilerini çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştiren, öğrencilerini istenilen nitelik ve donanımlı olarak hazırlayan ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Mazıdağı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi olarak, öğrencilerimizi; değerlerimiz doğrultusunda orta öğretim düzeyinde ilçemiz ve ülkemizin sanayi ve hizmet kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu ve ileride duyacağı, nitelik ve donanıma sahip, bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen , insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen ve geliştiren, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak ,kişilikli insan ve teknik elemanlar olarak yetiştirip, yüksek öğrenimi hedefleyen, öğrenci gruplarımızı yüksek öğrenime hazırlayan, çevresinde seçkin bir mesleki ve teknik eğitim öğretim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:00 - 15:30